Rólunk

Kik vagyunk?

Nagy Éva vagyok, a férjemmel mi üzemeltetjük és fejlesztjük ezt a webáruházat, amely 2011 óta része a mindennapjainknak. Ha felhívod ügyfélszolgálatunk telefonszámát, vagy írsz nekünk e-mailt, én leszek a kommunikációs csatorna másik végén. 

Büszke vagyok arra, hogy a Vatera online aukciós portálon már több mint 950 pozitív értékelésünk van, és még senki nem volt elégedetlen azzal, amit kapott, és ahogyan kapta.

Mi kapható nálunk?

A legsikeresebb és legtöbbet fogyó termékünk a bőrönd. Ezekből igyekszünk mindig raktáron tartani elegendő mennyiséget a gyors kiszolgálás érdekében. A többi termékből viszont csak egy szűk palettát tartunk készleten.

Ami nincs, azt általában 1 hét alatt tudjuk beszerezni, és igyekszünk aznap átadni a futárszolgálatnak, amint megkaptuk. Ha mindenből csak 1 db-ot tartanánk raktáron, ahhoz is már igen nagy területű hely kellene, aminek a bérleti díját az árainkba kellene beépíteni, így viszont alacsonyan tudjuk tartani az árainkat, cserébe egy kicsit várni kell.

Hol vagyunk?

A Bőrönd Pláza egy internetes áruház, így üzlethelyiségünk sajnos nincs, ám Budapesten Zuglóban tudunk személyes átvételi lehetőséget biztosítani vásárlóinknak.

Ennek van ám egy előnye is. Ha nincs bolt, akkor nincs nyitva tartás sem. Mi egy rugalmas webáruház vagyunk. Mindenki másképp dolgozik, kinek délelőtt jut ideje ügyet intézni, kinek délután, így mi telefonon vagy e-mailen előre egyeztetett időpontban fogadunk Téged akár este is vagy hétvégén.

Miért vásárolj nálunk?

  • Barátságosan állunk hozzá minden ügyfélhez.
  • Tudjuk, mit árulunk – ezért tudunk felvilágosítást adni a termékekről, segítséget nyújtani a méretválasztásban, illetve magában a termék kiválasztásában.
  • Nálunk cserélhetsz, ha nem jó a méret, személyes átvétel után is.
  • A garanciális ügyintézéshez korrekten állunk hozzá.
  • Ha hibázunk, elismerjük, és vállaljuk a felelősséget, és mindig igyekszünk kompenzálni az ügyfelet.
© 2013 - 2022 Bőrönd Pláza Webáruház +36-20-388-4-883 hello@borondplaza.hu